Henkisen valmennuksen kurssi 2017-2018

Kurssi on tarkoitettu yli lajirajojen kaikille erotuomareille, jotka ovat olleet vähintään 2 vuotta mukana erotuomaritoiminnassa.

Olet sitten nuori tuomari tai vähän iäkkäämpi tai lupaava ja haluat kehittää lisää ammattitaitoasi henkisen osa-alueen osalta, tämä kurssi on tarkoitettu Sinulle.

 

Koulutus järjestetään kahdessa eri osiossa.

Osio 1 on 14.-15.10.2017 ja osio 2 on 03.-04.02.2018

Koulutus pidetään Eerikkilän Urheiluopistolla www.eerikkila.fi

 

Koulutuksen aihetta lähestytään urheilupsykologisesta näkökulmasta suorituksen kehittämiseen. Koulutuksessa perehdytään mm. pelin johtamiseen, kommunikointiin, henkiseen valmistautumiseen,

suoritusvireyteen ja kuormitukseen. Kunkin aihealueen käsittely pitää sisällään tietoiskun aiheesta, harjoitteita, keskustelua sekä henkilökohtaisia itsearviointeja.

Ensimmäisenä viikonloppuna (osio 1) osallistujille annetaan välitehtävä, joka puretaan toisena viikonloppuna (osio 2).

Kouluttajat

SEL:n järjestämissä koulutustilaisuuksissa kouluttajat ja luennoitsijat ovat alan parhaimmistoa, urheilun parissa toimivia ammattilaisia, jotka takaavat koulutukselle huipputason.

Osioiden ohjelmat

Kurssin ohjelmat osioista päivitetään kevään aikana. Materiaalisivustolta löytyy aikaisempien kurssien ohjelmat, jotka antavat riittävän kuvan.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali on kouluttajien omaisuutta ja sitä ei saa toimittaa tai välittää eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Materiaali on tarkoitettu vain kurssilaisen käyttöön.

Ilmoittautuminen ja kurssimaksu

Kurssimaksu on 160 euroa, sisältäen molemmat osiot. Pidetyn 1 osion jälkeen toimitamme 80 euron laskun ja osio 2 jälkeen 80 euron laskun ilmoittamallesi taholle (laskun saaja). Kysy lajiliitoltasi tai erotuomarikerholtasi avustusta kurssimaksuun.

Kurssimaksuun kuuluu majoitus 2HH la-su välillä, sekä tulokahvin ja sämpylän, lauantaina lounaan, iltapäiväkahvin ja päivällisen sekä sunnuntaina aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Mikäli kurssilainen haluaa majoittua 1 HH, hän maksaa itse 1 HH lisän.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN TÄSTÄ

Koulutukseen otetaan 16 ensin ilmoittautunutta.

Lisätietoja SEL:n koulutuksen sähköpostista koulutus@referee.fi tai koulutustyöryhmältä, heidän yhteystietonsa löytyvät työryhmä sivustolta.